Volg ons:
RSS
Follow by Email
Twitter

Je gebruikt 1 kleur

Het woord zegt het zelf: oog – schaduw. Schaduw is een combinatie van licht en donker. Je zal het effect van jouw oogmake – up dus beter kunnen zien, wanneer je meerdere kleuren gebruikt.

Je gebruikt de foutieve kleuren

Vele vrouwen zijn geneigd zeer lichte tot doorschijnende kleuren te kiezen als oogschaduw. Te lichte kleuren kunnen je er ouder, vermoeid en ziek laten uitzien. Afhankelijk of je een warme of koude ondertoon hebt, zal ook jouw kleurenpalet er anders uitzien. Weet dat oogschaduw er in de verpakking altijd véél feller uitziet dan het in wezen in.  Anderzijds zijn er ook de durvers , die het dan iets extravaganter willen en kiezen voor bijvoorbeeld ROOD.Rode ogen geven jou een zieke blik. Opgelet dus .

Je gebruikt de vingers


Het gebruik van vingers om oogschaduw aan te brengen, zorgt doorgaans voor een ander en softer effect. Wie ben ik om te zeggen dat het fout is? Neen, het kan wel één van de oorzaken zijn waarom jouw oogschaduw minder goed uitkomt én blijft zitten.

 

Je past de techniek niet aan aan jouw oogvorm.

Zoals je in de vorige blogs kon lezen, bestaan er verschillende oogvormen. Van kleine tot grote, bolle tot afhangende oog ( leden ). Gezien we spelen met licht en donker kan dat effect hebben op het resultaat. Daar waar jij jouw ogen groter wil doen lijken én om die reden dus een beetje oogschaduw gebruikt, kan de te donkere kleur er bijvoorbeeld voor zorgen, dat je het omgekeerde effect krijgt.

Wie graag deelneemt aan onze workshops over OOGVORMEN, kan nog steeds inschrijven voor 6 juni of voor 13 Juni 

  • deelname 50€ incl hapjes – sapjes- neemmemeetasje – make-up stappenplan.

 

 

 

ZULLEN WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN ?

Volg ons:
RSS
Follow by Email
Twitter

Make-up tipsTips & Tricks

hoe ogen opmakenje laten maquillerenkleuren oogschaduwleuke workshopsmake up workshopMake-up heusdenoogschaduwworkshop vrijgezellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.