Volg ons:
RSS
Follow by Email
Twitter

Merci om tijdens het scrollen even halt te houden bij deze quote. Een mens komt vandaag de dag wat tegen op social media aan motivational quotes. Je kent ze wel de grote leeuwenkoppen, de overromantische zonsondergangen met aangepaste tekst, die je er op wijzen dat als je de dingen anders aanpakt, je geraakt waar je wil. Die je zeggen dat als je hard werkt, je écht wil en je doorbijt, je droom bereikt. Kortom, geen excuses meer om jezelf te veranderen naar de perfectie versie van jezelf.  Bijkomende voorwaarde: Ge moet wel hard genoeg willen hé

Ja hallo ? Alsof dat gewoon eens saai zijn, echt gewoon content zijn met hoe iets is en wat het is, een zwakte zou zijn, want dat is wat zo’n quotes vaak met mensen doen. Hen het gevoel van zwak zijn geven. Dat is ook wat beelden in boekjes, reclame en social een stuk met ons doen als we de lijn doortrekken in het uiterlijk.

Ik zag onlangs een dame pronken op een FB-Pagina , met in de hand een blikken doos van formaat. Ze gaf mee ‘ nu al uit te kijken ‘ naar de heerlijke soep. Win-win, want het poeder gaf haar geen honger, niet het gevoel dat ze op dieet was en ze viel in 7 dagen tijd 1,7 kg af ! Jihaaaa!

Ze gelooft in wat het poeder haar belooft. Op naar het fantastische lichaam, waar ze al zo lang van droomt, vul ik even voor haar in. Ik weet wel dat menig vrouw vandaag de dag even met de ogen rolt en snugger genoeg is om aan te nemen dat het bullshit is. Maar toch, het is er, het leeft en het wordt verteld. Één van de zovele pogingen om mensen een ideaalbeeld op de dringen, waar wij eigenlijk totaal of niet persé naar vragen. Ok ik heb ronde billen en ik hou daar van. Ik ken een klant die steevast weigert om foundation te gebruiken omdat ze een teer vel heeft en haar eigen huid gewoon mooi vindt. Ja de make-up komt minder mooi uit op foto’s maar so? Zij is gewoon, héél erg content als haar huid puur natuur blijft. Ik ken dames die nooit of te nimmer een maat 36 willen hebben of omgekeerd nooit een maatje 44. Gewoon, omdat zij daar niet mee bezig zijn, niet over dromen.

Niet persé willen veranderen, héél erg blij zijn dat je gezond bent en actief je ding kunnen doen. Ik weet het velen kunnen zich dat niet of moeilijk voorstellen, maar het is echt helemaal normaal en helemaal ok , om ook gewoon content te zijn met uw eigen persoonlijk lijf. Gewoon, zoals je het hebt, niks meer en al helemaal niks minder.

Trots zijn en niet trots maken.

op 14/11 of 28/11 kan je jezelf komen trotseren. We organiseren een wees- trots -op – jezelf moment voor onze make-up spiegels  onder de vorm van een workshop. 

Ik zou zeggen: Wees welkom

Inschrijven kan via Sarah@cachetbeauty.be

Volg ons:
RSS
Follow by Email
Twitter

Nieuws

hoe ogen opmakenmake up heusden destelbergenmake-upmake-up coachmeer zelfvertrouwen met make upworkshops heusden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *