Cachet
_

Over ons

_

Wie ben ik

Mijn naam is Sarah en ik ben make-up trainer bij Cachet of ook visagiste. Let op, niet doorsnee maar een beetje anders dan anders.

Eerst en vooral, Cachet is mijn eigen onderneming, mijn 4e kindje dat ontstond uit een burn-out.

Ik studeerde af als leerkracht Haartooi en schoonheidszorgen. Gaf 1 jaar les en koos al snel voor een commerciële job in de telecomsector. Ik bleef er hangen en hangen. De weinige tijd die er was spendeerde ik aan mijn grote passie:

Make-up

Bij wijze van hobby, want ik sport niet graag.

Het lange hangen in mijn toenmalige job, zorgde dus voor een mooie carrière met als “ kers op de taart “ een uitgeblust lichaam. Daar ben je dus niks mee.

Bezige bij als ik ben, ging ik al snel op zoek naar hulp en volgde loopbaanbegeleiding. Wat dreef mij, wat boeide mij en wat gaf me energie ?

Zo ontstond cachet : mijn make-upstudio waar ik alle elementen die voor mij waardevol zijn samenbracht.

Mensen, make-up, kennis overdragen, kleuren, inspireren, spreken en ondernemen.

Makeupyourmind

Cachet
_

Over ons

_

Wie kan terecht bij Cachet?

Iedereen ! Zonder taboe, zonder ( voor) oordeel.

En vooral transpersonen en crossdressers. Ik help hen in de zoektocht naar hun veruiterlijking. Wie ben ik en hoe breng ik dat naar buiten. Hoe wil ik door anderen gezien worden.

Hiervoor heb ik een fijne samenwerking met groepspraktijk De Mens.

En ook madammen, zij die naast hun drukke bestaan, de goesting hebben en graag kiezen om samen met vriendinnen hun make-up skills wat bij te schaven. Met andere woorden, zij die kiezen voor een leuke vorm van ontspanning.

Nog meer madammen die zich voor een event, voordracht laten maquilleren.

Ook feestbeesten, die er op belangrijke momenten nog beter willen uitzien.

En wie nog! Zij die zich de grijze muizen voelen in hun eigen leven, kiezen hier voor een kleurenanalyse. Hoe geef ik mezelf terug kleur, hoe laat ik mezelf terug zien op de werkvloer, de vriendenkring.

Volg ons:
RSS
Follow by Email
Twitter