Cachet
_

Over ons

_

ca·chet (het; o; meervoud: cachetten): het karakter van iets bijzonders; = distinctie

Bovenstaande definitie kan je terugvinden in het woordenboek en staat integraal voor hetgeen je kan terugvinden bij ons. Wij zijn een make-up studio waar de vrouw centraal staat en we onderscheiden ons door onze specialisatie voor transvrouwen en vrouwen met kanker. Bij ons ben je gewoon wie je bent!

Karakter omdat je niet terechtkomt in een “klassieke” make–up studio of schoonheidsinstituut want Cachet staat voor persoonlijke ontwikkeling en investeren in jezelf. Jouw authentieke ik leren kennen. Worden wie je reeds bent, het karakter van iets bijzonders weerspiegelen in je uiterlijk.

Cachet staat voor vrouwelijkheid. Vrouwen hebben vandaag de dag meerdere jobs, meerdere rollen waarin ze steeds creatiever dienen te zijn. Het hebben van een eigen stijl én er staan als zelfzekere vrouw kan belangrijk zijn.

cachet_make_up_your_mind_12 (Large)

Cachet

Schoonheidscoach

Cachet
_

Wie ben ik

_

Gewoon, Sarah De Bock een trotse mama van 3 kindjes, die als prille tiener kapster wou worden of grimeur op een filmset of fotograaf of journalist of …

Om mijn creatieve ei kwijt te raken behaalde ik op mijn 18e een diploma fotografie. Vastbesloten verder te studeren en een A1 diploma te behalen begon ik te zoeken naar een richting waarmee ik ooit mijn fotografie en hoger diploma zou kunnen combineren. Geen evidentie combinatie blijkbaar en na trial and error in communicatiebeheer besloot ik om fotografie te gaan combineren met visagie, een keuze welke niet op A1 niveau bestaat dus werd het de ‘next best thing’ zijnde ‘Lerarenopleiding haartooi en schoonheidszorgen’, met succes. In 2005 stond ik daar voor de klas als vervangend leerkracht bij leerlingen die zelf schoonheidsspecialiste of kapper wilden worden. De leerlingen, de praktijkvakken helemaal mijn ding alleen mijn persoonlijkheid binnen de scholencultuur, het paste niet.

Een jaar later en verder geen interesse in juffrouw zijn, koos ik voor een job als telemarketeer, iets om gewoon eventjes de zomerperiode te overbruggen. Het werd een lange en plezante zomer en ben er 3 volle jaren blijven plakken.

In 2008 werd ik voor de eerste keer moeder. Ik koos voor een job dat beter combineerbaar was met een gezin en solliciteerde bij een groot telecombedrijf. Omdat ik immers al 3 jaar ervaring had in deze sector en aangenomen worden vanzelfsprekend was. Ik had een duidelijke missie: Binnen de 2 jaren zou ik de “ carrièreladder” beklimmen en trainingen geven.  De drukke periodes op het werk compenseerde ik met cursussen haartooi, visagie en make – up. Dat was een hobby, mijn ontspanning, mijn passie. De klim op de carrièreladder is altijd gelopen zoals ik het voor ogen had. Meer en hoger, of een stapje terug om dan weer te klimmen. In mijn laatste functie werd ik salescoördinator, waarbij ik verantwoordelijk was over de verkoopsresultaten van een heleboel medewerkers. Een trede, die achteraf bekeken, niet de juiste trede was waardoor ik gigantisch ben gevallen.

Bekomen van de val en vele inzichten later , ben ik gaan zoeken naar wat mij écht voldoening gaf . Hoe kon ik mijn passie voor make – up, het trainen, de mentoring en vooral het ondersteunen van anderen gaan combineren? Hoe kan ik mensen mooier maken zonder te focussen op de “bling bling” maar te vertrekken van binnen uit?

Zo is Cachet geboren!

Cachet
_

Onze aanpak

_
  • Intake gesprekAfhankelijk van jouw traject vinden er één of meerdere intakegesprekken en een comeback sessie plaats .
  • InteractieWe werken op een interactieve manier samen, waar jouw IK de eigen ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. We starten vanuit JOUW verhaal.
  • IndividueelJe krijgt persoonlijk make-up, stijl- en kleuradvies. Dit zal jouw IK alleen maar extra in de kijker zetten.
cachet_make_up_your_mind_13 (Large)
Cachet
_

Onze producten

_

Cachet is verdeler van het exclusieve Italiaanse merk ‘RVB LAB the make up’, ontworpen door een team van internationale make-upartiesten en gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling. De producten van RVB LAB the make up zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de specifieke technologie in elk product. Enkel op deze manier kunnen wij een make-up merk aanbieden voor iedereen die op zoek is naar een mooi en professioneel resultaat, voor een everyday look of voor speciale gelegenheden.

Volg ons:
RSS
Follow by Email
Twitter