Volg ons:
RSS
Follow by Email
Twitter

Ok ok ze waren niet verplicht, die mondmaskers …maar vanaf vandaag zijn ze dat zeker  en er zijn voor-en tegenstanders.

Ikzelf droeg er eentje waar het verplicht was, namelijk in mijn make-up studio, aan de schoolpoort en bij het gebruik van het openbaar vervoer. Al vallen de laatste 2 categorieën al weg, wegens einde schooljaar en het niet nemen van trein-tram- bus.

Maar kom, we gaan er niet moeilijk over doen, het is voor de goede zaak! Wees dus vanaf nu gewapend en heb er zeker eentje op zak.

Hoe dan ook, als je er al eentje hebt gedragen dan weet je:  sommige exemplaren zijn van dat formaat, dat je helemaal incognito je ding kan doen. Voor wie wil ( zeker de Aalstenaars ) kan zelfs de ogen bedekken. Of je kan er natuurlijk voor kiezen ze extra in de kijker te zetten.

 

Wat rest er ons nog meer dan focus op de ogen en de wenkbrauwen als al de rest bedekt is?

Hoe doe je dat nu het best met een minimaal aan producten? Zeker in de (hete) zomermaanden, waar het gevoel van laagjes make-up op de huid, minder aangenaam kan aanvoelen?

Wel …

Voor de wenkbrauwen kan je gaan voor de “tinted voluminizing eyebrow fixer”. Dit is een getinte mascara die de wenkbrauwen aandikt, kleurt en fixeert. De mascara’s zijn heel gemakkelijk in gebruik voor wie graag snel mak-up aanbrengt. Ze geven trouwens een zeer natuurlijk resultaat.  Deze is beschikbaar in 3 kleuren en 1 transparante versie.

 

Voor de wimpers  is mijn favoriet de Don’t cry any more mascara” omdat deze masacrade wimpers bedekt  met kleine tubes die volume, lengte en krul in één stap geven voor sensuele ogen en intens zwarte wimpers. En net dat is zo mooi aan mascara.

 

Wie graag nog extra cachet geeft aan dat zwoele oog, kan zeker ook de natuurlijke oogvorm accentueren met een Khol kaja, in zwart of bruin. Eigen aan dit potloodje is de zeer zachte textuur, waardoor je héél gemakkelijk over de waterlijn glijdt.

 

Zoals je leest, kan je met hele kleine nuances jouw ogen toch in the spotlight zetten.

Ben je ook al helemaal weg van deze producten en zie je jezelf al helemaal opgemaakt de deur uitgaan incl mondmasker?

Dan ben je zeker welkom in mijn make-up studio indien je ze wenst aan te kopen.

Heb je vragen over de bestaande producten in jouw make-uptasje of wil je graag advies over hoe je wat aanbrengt? Geef gerust een seintje, ik beantwoord ze met alle plezier.

Groetjes

Sarah

Volg ons:
RSS
Follow by Email
Twitter

Make-up tips

hoe ogen opmakenmake up heusden destelbergenmake up studiomake-up destelbergenmondmasker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *