Volg ons:
RSS
Follow by Email
Twitter

Kussen met Kerst

Kerstmis en Nieuwjaar dat is babbelen met Tante Martha, kussen met nonkel Gérard, veel eten en drinken.

De volgorde, daar spreek ik mij niet over uit. Wat wel vast staat, is dat de lipstick met die dagen beter maar tegen een stootje kan.

Haal diep adem …. En bereid je voor

  1. HYDRRATEER

Zorg voor egale gladde lippen en hydrateer ze. Kies hier voor een goede lippenbalsem. De lippen vochtig houden met speeksel staat gelijk aan nog meer uitgedroogde exemplaren.

  1. SCRUB

Velletjes kan je wegscrubben  met een aangepaste lipscrub. Liever een selfmade scrub? Honing en suiker hebben hetzelfde effect.

  1. PRIMER

Je lippen bestaan uit kleine fijne lijntjes. Na een tijdje vervaagt de lipstick en gaat zich in de fijne lijntjes nestelen. Een primer bevat fillers die zorgen voor het egale vlak. Breng de primer aan voor de lippenstift en wacht 2 min alvorens verder te gaan. Je zal voelen dat de primer opdroogt op de lip.

Tijd voor actie, het aanbrengen

Lippenpotlood

Hiermee accentueer je enerzijds de vorm van de lippen en anderzijds zorgt dit potlood ervoor dat de lippenstift minder snel uitloopt. Ook al zijn ze droger van textuur, je kan er de volledige lip mee inkleuren alvorens jouw lipstick aan te brengen.

Kies bij voorkeur een lippenpenseel. Je kan nauwkeuriger werken en het resultaat blijft langer zitten. Geen penseeltje? Geen nood, de meeste vrouwen gebruiken de stift zelf.

 

 

Helemaal hip, on-trend en verleidelijk zijn de matte lipsticks. Dat komt dan zeer goed uit want matte lipsticks zijn droger en blijven beter zitten.

Kies voor felle kleuren, ze bevatten meer pigment en zijn daardoor kleurvast.

 

Klaar met feesten?

Verwijder de lippenstift. Bevochtig een wattenschijfje met reinigingslotion. Wrijf van buiten naar binnen. Zeker bij rode lipstick een aanrader om te voorkomen, dat alle rode restanten op het gelaat nablijven.

Veel Kus- en feestplezier

Volg ons:
RSS
Follow by Email
Twitter

Tips & Tricks

beautylipsticktips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.